Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували Audi Q8 Sport Concept

На Женевському автосалоні стенд компанії Audi прикрашав яскравий та неймовірно розкішний позашляховик під назвою Q8 Sport Concept. І нехай не вводить Вас в оману слово Concept, адже німці готові показати серійну версію свого електричного кроссовера вже восени цього року.

Згідно інформації з надійних джерел нам стало відомо, що модель Audi Q8 отримає статус флагмана бренду. Продемонстрований у Женеві концепт Q8 Sport неповинен кардинально відрізнятися від серійної модифікації, саме тому ажіотаж навколо кроссовера не затухав до самого завершення автошоу. Пофарбований у яскравий колір концепт вирізнявся від інших автомобілів надсучасними матричними лінзами фар головного світла та технологічними елементами аеродинамічного оздоблення.

Під капотом Audi Q8 Sport Concept встановлений гібридний силовий агрегат, який включає в себе електромотор та 3,0-літровий бензиновий двигун сімейства TFSI. Загальна потужність гібриду складає 470 к.с. та 700 Нм крутного моменту. На розгін з 0 до 100 км/год повнопривідний кроссовер витрачає всього 4,7 секунди, при цьому середня витрата пального не перевищує 6 літрів на 100 км пробігу. Максимальна швидкість штучно обмежена на позначці в 250 км/год.

Новачок встане на одну сходинку вище за Q7 та зможе конкурувати з такими моделями як BMW X6, Mercedes-benz GLE Coupe та Range Rover. На підтвердження високих амбіцій Audi Q8 демонструє свій внутрішній світ та розкішне оздоблення. Окрім 12,3-дюймового дисплею Virtual Cockpit в інтер’єрі Audi Q8 очікується поява ще двох сенсорних поверхонь, які розташовані в центральній частині торпедо. В середині кроссовера все виглядає сучасно та водночас консервативно. Компанія Audi не зраджує своїм принципам та робить акцент на якості та бездоганному стилі.

Новий Audi Q8 також може стати першим електричним кросовером німецького бренду. Завдяки чималим габаритним розмірам, інженерам буде значно легше розмістити необхідну кількість батарей та електричного обладнання. Поступове здешевлення технологій в автомобілебудуванні призвело до падіння цін на електромобілі і ця тенденція збережеться у наступному році…  

 

24.03.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували Audi Q8 Sport Concept

Політика конфіденційності